Elfelejtett Jelszó
Elfelejtett ETR jelszó
    Csak hallgatói jogokkal rendelkező felhasználók (akiknek csak hallgatói jogaik vannak) esetén!

    Jelenlegi ETR jelszavát nem tudjuk megmondani, csak törölni. A törlés után újra tudja saját magát regisztrálni. A regisztráció során újra be tud állítani jelszót. A jelszó törlésekor az aktuális jelszón kívül minden adata megmarad.


ETR jelszó törlését kérheti:
  • Személyesen a Help Desk szolgálaton ügyfélfogadási időben, diákigazolvány, vagy más fényképes hivatalos igazolvány felmutatásával.

  • Telefonon (62/54-4227) Help Desk szolgálat ügyfélfogadási időben. Regisztrációnál is megadandó személyes adatainak (születési hely és dátum, édesanyja születési neve) megadásával.

  • E-mail-ben: címen. Az e-mail -nek tartalmaznia kell a regisztrációnál is megadandó személyes adatait: Ön neve, születési hely és dátum, édesanyja születési neve. Ha lehetséges, hivatalos egyetemi e-mail címről (*@stud.u-szeged.hu) írjon.

Ha nem emlékezne felhasználói azonosítójára (EHA), azt újraregisztrálással megnézheti. A helyes személyes adatok megadása után fog kapni egy hibaüzenetet, mely tartalmazza az azonosítót.

Az ETR futtatásához Internet Explorer 9 vagy magasabb, Firefox 12 vagy magasabb ill. Chrome 20 vagy magasabb verziójú böngésző használatát javasoljuk.
ActiveX vezérlők használatának, JavaScript futtatásának, cookie-k elhelyezésének ill. előugró ablakok megjelenítésének engedélyezése szükséges.
A biztonságos kapcsolat érdekében HTTPS protokolt használunk, a hitelességi bizonyítvánnyal (certificate) kapcsolatos figyelmeztető üzeneteket kaphat.
Technikai probléma esetén forduljon a Számítóközpont Help Desk szolgálatához.
 
KILÉPÉS